08-448 04 40

Växel

Öppettider:  

Bilförsäljning:  Mån-Tor: 9-18, Fre: 9-17, Lör: 11-15, Sön: 11-15

Verkstad:        Mån-Tor: 7.30-17, Fre: 7.30-15, Helg: Stängt


Få bra service av Sveriges bästa Hondatekniker och bli en nöjd kund!

Som auktoriserad serviceverkstad för Honda vill vi att du som kund ska bli väl omhändertagen. Visst har det betydelse att vi jobbar med kvalitetsprodukter, men det viktigaste är ändå den service vi kan ge våra kunder. Hos oss arbetar Sveriges bästa Hondatekniker.

 

I vår moderna bilverkstad arbetar vi ständigt med att förbättra oss och vår miljöpolicy. Vi har den senaste tekniken med avancerade instrument och specialprogram för Honda. Vi utför även glasreparationer som stenskottslagningar och vid behov vindrutebyte.

 

Dessutom kan vi med stolthet berätta att vår personal tycker att arbetet är stimulerande och trivs bra på jobbet. Det innebär ett mycket bättre utfört arbete och nöjdare kunder. Våra servicekunder har alltid 1 års fri Hondaassistans och du som har en Honda av årsmodell 2011 eller äldre förbesiktigar din bil kostnadsfritt. 

 

Förutom service och reparationer kan vi åtgärda plåt och lackskador. Vi har ett nära samarbete med HD Motor i Högdalens industriområde. Du når dem på telefon 08 641 58 70 eller kundtjanst@hdmotorab.se.

 

För allt inom bilvård och rekond har vi även samarbete med Söderorts bilvård.

 

Upplev skillnaden med att anlita en auktoriserad bilverkstad!

 

Aktuellt
1234
Din kompletta bilverkstad