08-448 04 40

Växel

Öppettider:  

Bilörsäljning:  Mån-Tor: 9-18, Fre: 9-17, Lör: 11-15, Sön: Stängt

Verkstad:        Mån-Tor: 7.30-17, Fre: 7.30-15, Helg: Stängt

  •  

    100 % KÄNSLA, 0 % UTSLÄPP.

    Ta farväl av det förflutna. Nästa generations elbil är här. Nya Honda e är Hondas nya elbil som nu går att beställa.

Boka provkörning av Honda e här.

 

Honda e - elbilen för dig med höga krav teknik, design och kvalitet.

Vi är stolta över att presentera Honda e. Prototypen som blev verklighet. Hondas första elbil gjorde sin officiella debut på motormässan i Frankfurt 2019 och har blivit hyllad sedan dess. Honda e är ytterligare ett steg i vår mission att göra hela den europeiska bilförsäljningen elektrifierad 2023. Honda e har utvecklats med fokus på användarvänlighet och enkelhet i design, och lever upp till alla de behov som är förknippade med en modern och urban livsstil. 


Med unik retroinspirerad design har denna kritikerrosade elbil tagit marknaden med storm. En stadsbil som är lätt att köra och lätt att parkera. En smidig, ren bil för dig som är ute efter det absolut bästa. Honda e är byggd på morgondagens teknik. Med sex skärmar, kameror istället för backspeglar som standard, AI-assistent, HDMI och 230v-uttag i kupén, enpedals-system, trådlös koppling till Android Auto och Apple Carplay samt förberedd för V2G och V2H, är Honda e inte bara en högteknologisk elbil. Den är också utformad för att vara en älskad del av ditt liv.

 

Registrera dig hos oss nu och upptäck mer om Hondas elbil.

För mer information om vår nya, spännande, första elbil behöver du bara göra en intresseanmälan här, så håller vi dig uppdaterad.

 

Prislista

Broschyr

Skicka intresseanmälan

RYKTET

”Vi vill pånyttfödas”, säger Takahiro Hachigo, Hondas styrelseordförande och VD. Hondas målsättning är att använda elteknik i alla nya bilar som lanseras i Europa. Den här djärva förändringen skapar ett rykte som saknar motstycke.

 

Utveckling av idén

Våra städer förändras: varför gör inte våra bilar det?

Våra städer är levande och andas, dag efter dag. De växer och utvecklas när de formas efter de människor som lever i dem. Nu är det dags för bilar att utvecklas och bli en del av de föränderliga stadsbilderna. Honda anser att det bästa sättet att åstadkomma detta är att utveckla en helelektrisk bil som återspeglar progressiva värden.

Utseendet

Det ligger mer bakom modern minimalism än du tror.

Honda e är inspirerad av den första modellen av Honda Civic. Den har ett modernt retroutseende med minimalt med detaljer och en sportig framtoning. Dess symmetriska strålkastare med LED-teknik är monterade i en pianosvart omgivning, en effekt som upprepas baktill på bilen. Med minutiös omsorg om detaljer har allt som kan döljas dolts. Förarassistanssystemen syns knappt. Laddstationerna är utom synhåll. Taket ser ut flyta elegant över den rena glasytan. Resultatet är en ny estetik – en åtråvärd, perfekt balanserad och kompakt elbil som tyst glider fram genom luften och lämnar ett bestående avtryck i staden och bortom den.