08-448 04 40

Växel

Öppettider bilförsäljning:

Mån-Tor: 9-18, Fre: 9-17, Lör: 11-15, Sön: 12-16

Öppettider för verkstad/reservdelar hittar du längre ner på sidan.

  •  

    100 % KÄNSLA, 0 % UTSLÄPP.

    Ta farväl av det förflutna. Nästa generations elbil är på väg. Nya Honda e är Hondas nya elbil som snart går att reservera.

Förhandsboka och få leverans till sommaren 2020.

Ladda när och var som helst.

Med en räckvidd på mer än 200 km är Honda e mer än lämpad för vardagskörning.

 

Registrera dig hos oss nu och upptäck mer om Hondas elbil.

För mer information om vår nya, spännande, första helelektriska bil behöver du bara göra en intresseanmälan här, så håller vi dig uppdaterad.

 

Skicka intresseanmälan

RYKTET

”Vi vill pånyttfödas”, säger Takahiro Hachigo, Hondas styrelseordförande och VD. Hondas målsättning är att använda elteknik i alla nya bilar som lanseras i Europa. Den här djärva förändringen skapar ett rykte som saknar motstycke.

 

Utveckling av idén

Våra städer förändras: varför gör inte våra bilar det?

Våra städer är levande och andas, dag efter dag. De växer och utvecklas när de formas efter de människor som lever i dem. Nu är det dags för bilar att utvecklas och bli en del av de föränderliga stadsbilderna. Honda anser att det bästa sättet att åstadkomma detta är att utveckla en helelektrisk bil som återspeglar progressiva värden.

Utseendet

Det ligger mer bakom modern minimalism än du tror.

Honda e är inspirerad av den första modellen av Honda Civic. Den har ett modernt retroutseende med minimalt med detaljer och en sportig framtoning. Dess symmetriska strålkastare med LED-teknik är monterade i en pianosvart omgivning, en effekt som upprepas baktill på bilen. Med minutiös omsorg om detaljer har allt som kan döljas dolts. Förarassistanssystemen syns knappt. Laddstationerna är utom synhåll. Taket ser ut flyta elegant över den rena glasytan. Resultatet är en ny estetik – en åtråvärd, perfekt balanserad och kompakt elbil som tyst glider fram genom luften och lämnar ett bestående avtryck i staden och bortom den.